Over Ons (oud)

Over Ons

Restaurant Lung Fung is gelegen aan het Stationsplein 3A, tegenover het station Hollands Spoor in Den Haag en op steenworp afstand van de Haagse Hogeschool. Lung Fung is al jaren een begrip in Den Haag voor kwaliteit en goede service van Surinaamse broodjes en Chinees-Surinaamse gerechten.

Metamorfose

Het interieur van Lung Fung heeft eind oktober 2014 een volledige gedaantewisseling ondergaan. Alle wandjes zijn eruit gehaald en het is een grote ruimte geworden. Het donkere hout is vervangen door een strak vormgegeven interieur met oranje, wit en grijs. Er is een zitgedeelte met een lange bank langs de muur met stoelen aan achthoekige tafeltjes. In het midden en langs het raam zijn er statafels met hoge krukken. Het oogt fris en modern. Bij binnenkomst kun je direct een keuze maken van grote beeldschermen. Loop eens binnen voor een heerlijk belegd broodje, een lekkere Saoto soep, een smaakvolle Roti, een verrukkelijke Tjauw Min kip of een Wok-To-Go gerecht om mee te nemen!

Trouwe en nieuwe klanten

Lung Fung kijkt naar de toekomst en wil naast haar trouwe klanten blijven bedienen, ook inspelen op de huidige locatie. Er is weinig parkeergelegenheid in de buurt en met het station en de Haagse Hogeschool op loopafstand wil Lung Fung een nieuwe doelgroep aanspreken: passanten, treinreizigers en studenten. Mensen met weinig tijd die snel iets lekkers en gezonds willen eten. De nieuwe formule moet juist deze groep klanten aanspreken. Het zitgedeelte is er voor mensen die wat meer tijd hebben of even rustig willen zitten

Jong en oud

Iedereen is welkom bij Lung Fung. Vandaar dat het personeel uit alle leeftijden bestaat en goed herkenbaar is door hun uniform. Lung Fung vindt het belangrijk dat jong en oud zich thuis voelt en daar draagt de open huiskamersfeer aan bij.

Vertrouwde menukaart

Trouwe klanten zijn bekend met de kwaliteit van Lung Fung. De menukaart is hetzelfde gebleven: gezond, smakelijk, vriendelijk geprijsd en snel geserveerd. Het traditionele servies van schalen en borden is vervangen door strakke witte kommetjes en schaaltjes. Het nieuwe logo is een kommetje met stokjes. Het vernieuwde Lung Fung wil ook nieuwe klanten voor deze gerechten interesseren.

Wok in het zicht

Achter het doorgeefluik bevindt zich uiteraard de grote keuken. Daarnaast is er in de zaak een kleine keuken ingebouwd met apparatuur van Boretti om gerechten snel op te warmen en te bereiden. De groenten voor je wokgerecht mag je zelf uitkiezen bij de vitrine aan de woktafel.

 

Lung Fung wil een dynamische en levendige sfeer uitstralen.

(Lunch)catering

Lung Fung verzorgt graag de (lunch)catering voor kantoren en bedrijven en bezorgt in de omgeving van Hoornwijck en Binckhorst.
Informeer eens naar de mogelijkheden!

Tel: 070-388 92 99
E-mail:  info@lungfung.nl

Restaurant Lung Fung is geopend van maandag t/m vrijdag 11:00 – 21:45 uur en zaterdag en zondag 12:00 – 21:45 uur. Graag tot ziens binnenkort!

 

Sollicitatie

Vindt jij Lung Fung een super restaurant en zou jij hier graag willen werken?
Solliciteer dan hier!